FATF گزارش جدیدی درباره ایران منتشر نکرده است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

FATF گزارش جدیدی درباره ایران منتشر نکرده است

با وجود انتشار برخی ادعاها درباره گزارش جدید «گروه ویژه اقدام مالی» موسوم به «اف ای تی اف» درباره ایران، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که «اف ای تی اف» گزارش جدیدی درباره ایران منتشر نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛با وجود برخی ادعاها درباره گزارش جدید «گروه ویژه اقدام مالی» موسوم به «اف ای تی» درباره ایران که در آن ادعا شده، جمهوری اسلامی ایران در فهرست سیاه قرار گرفته است، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که «اف ای تی اف» به تارگی هیچ گزارش جدیدی در ارتباط با وضعیت ایران منتشر نکرده و آخرین گزارش این نهاد درباره ایران مربوط به ۲۶ مهرماه ۱۳۹۶ یعنی حدود دو ماه پیش است.

 

از سوی دیگر در آخرین گزارش «گروه ویژه اقدام مالی» در اواخر مهرماه، بار دیگر مهلت ایران برای تصویب کامل قوانین مربوط به مبارزه با«تامین مالی تروریسم» تمدید شده است.

 

«گروه ویژه اقدام مالی» با نام اختصاری «اف ای تی اف » (FATF) ، یک نهاد نظارت بر نقل و انتقال جهانی پول است که تحت عنوان جلوگیری از جرایم مالی جهانی و تامین مالی تروریسم فعالیت می‌کند و مقر آن در پاریس، پایتخت فرانسه است.

 

برخی منتقدان «اف ای تی اف »، تحت الشاع قرار گرفتن مسائل داخلی و حاکمیتی را به عنوان دلیل مخالفت برای پیوستن به لواح مورد نظر این نهاد اعلام کرده‌اند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده